Γιώργος Κ.

Ξεκίνησα από το site ζητώντας δωρεάν προσφορά για κάτι που δεν είχα αποφασίσει (λόγω κόστους) να ξεκινήσω έχοντας λάβει παρόμοιες προσφορές από άλλες εταιρείες. Μου έκανε εντύπωση από την αρχή η φιλική τους διάθεσή και ο τρόπος που προσέγγισαν τις ανάγκες μου, σαν να πρόκειται για το δικό τους σπίτι. Ο,τι συμφωνήσαμε , τηρήθηκε. Όλα […]

Γρηγόρης Εξαρχος

Η εταιρία ανέλαβε την αποπεράτωση ενός μικρού διαμερίσματος, στον τελευταίο όροφο μιας πολυκατοικίας που ήδη κατοικείται, το οποίο ήταν ημιτελές (μόνο μπετά). Αρχικά αφιέρωσαν πολύ χρόνο στο να καταλάβουν τι ακριβώς θέλαμε να φτιάξουμε και μας πρότειναν ιδέες πολλές από τις οποίες και υιοθετήσαμε. Παράλληλα μας πρότειναν εντυπωσιακές τεχνικές λύσεις, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε εν γένει κατασκευαστικές δυσκολίες.

Κώστας Αραβανής

Για μεγάλο χρονικό διάστημα με απασχολούσε με ποιο τρόπο θα κάναμε την αποξήλωση του μπάνιου και της κουζίνας σε ένα διαμέρισμα που έχουμε στην Αθήνα,περιοχή Ζωγραφου. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μένουμε εκεί και δεν ήταν εύκολο να επιβλέπουμε και να διαλέξουμε τα υλικά.Τυχαια κουβεντιαζοντας με τον φίλο μου Η.Β. Mου σύστησε τον εργολάβο Σπυρο Βλαχο ο οποίος με τον Χ.Βουκελατο διαθέτουν εταιρεία και αναλαμβάνουν. Αν και Λευκαδίτες δεν γνώριζα τη γκάμα δραστηριοτήτων τους και ήρθαμε σε επαφή να συζητήσουμε. Μας έπεισαν και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από τη πρώτη συνάντηση

Μαρία Α.

Ανακαινίσαμε το παλιό νεοκλασσικό σπίτι της γιαγιάς μου και ο επαγγελματισμός και η εμπειρία τους το έκαναν αγνώριστο. Το έργο ολοκληρώθηκε στην ώρα του. Σας ευχαριστούμε για όλα.

Κωνσταντίνος Ν.

Πολύ καλοί επαγγελματίες, καλές τιμές και πάντα στην ώρα τους. Είχαν ιδέες που βοηθήσαν στην υλοποίηση του έργου. Μου έκανε εντύπωση η συνεχής τους επίβλεψη στα συνεργεία. Τους συνιστά ανεπιφύλακτα. Η κατασκευή των γραφείων μας ολοκληρώθηκε. Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι από την συνολική συνεργασία.