Μαρία Α.

Ανακαινίσαμε το παλιό νεοκλασσικό σπίτι της γιαγιάς μου και ο επαγγελματισμός και η εμπειρία τους το έκαναν αγνώριστο. Το έργο ολοκληρώθηκε στην ώρα του. Σας ευχαριστούμε για όλα.

Κωνσταντίνος Ν.

Πολύ καλοί επαγγελματίες, καλές τιμές και πάντα στην ώρα τους. Είχαν ιδέες που βοηθήσαν στην υλοποίηση του έργου. Μου έκανε εντύπωση η συνεχής τους επίβλεψη στα συνεργεία. Τους συνιστά ανεπιφύλακτα. Η κατασκευή των γραφείων μας ολοκληρώθηκε. Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι από την συνολική συνεργασία.

Δήμητρα Ξ.

Εξαιρετικοί. Αν και ζητήσαμε αλλαγές της τελευταίας στιγμής, παρέδωσαν το έργο μέσα στα χρονικά όρια που ειχαμε συμφωνήσει και στο ίδιο σχεδόν κόστος. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε, είναι επαγγελματίες.

Γιώργος Κ.

Ξεκίνησα από το site ζητώντας δωρεάν προσφορά για κάτι που δεν είχα αποφασίσει (λόγω κόστους) να ξεκινήσω έχοντας λάβει παρόμοιες προσφορές από άλλες εταιρείες. Μου έκανε εντύπωση από την αρχή η φιλική τους διάθεσή και ο τρόπος που προσέγγισαν τις ανάγκες μου, σαν να πρόκειται για το δικό τους σπίτι. Ο,τι συμφωνήσαμε , τηρήθηκε. Όλα […]